Vanesa Navarrete, llança el seu primer poemari: ‘El rincón de la poesia’

Dilluns 15 febrer 2021 | Cultura

‘Per a deixar lliure la teua imaginació mai hi ha edat’, així ho expressa Vanesa Navarrete, una jove d’Albal, de tan sols 13 anys, que ja ha posat el seu nom a un llibre. Es tracta de ‘El rincón de la poesia’, un poemari publicat baix el segell ‘Cículo Rojo Editorial’ i que conté prop de 40 poemes, tots escrits del seu puny i lletra.
El seu recorregut dins de la lírica va començar amb només 9 anyets de vida, quan va quedar entusiasmada amb este estil literari en primària. Va ser en eixe moment què començà a plasmar sobre el paper els seus sentiments a manera de vers sobre la seua família, viatges, esdeveniments o qualsevol succés que li ocorreguera en el dia a dia.
‘El rincón de la poesía’, com diu la seua sinopsi, t’ajudarà a fixar-te en els xicotets detalls de la vida. L’obra, que estava preparada per a eixir el setembre de 2019, va ajornar-se fins l’octubre de 2020, degut a la pandèmia. Compta amb tota mena de poemes gràcies als quals viatjarem des de la platja fins al final de l’arc de Sant Martí, amb els quals podrem delectar-nos amb els millors plats o disfrutar de festivitats com les Falles o Halloween. Una habitació pròpia, un racó de poesia, on el lector podrà deixar-se portar pel món interior de l’autora.
Després de la publicació del seu primer llibre, Vanesa confessava que es trobava treballant ja en la seua nova obra, una novel·la curta que compagina amb els seus estudis en l’institut de secundària d’Albal.