Àrees i serveis | EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORTS

Biblioteca Municipal

Avisos, convocatòries i tràmits actius

Informació, tràmits i impresos

 

 

HORARI EN PERÍODE LECTIU

 • Matins: De dilluns a divendres de 9:30 a 14:00 hores
 • Vesprada: De dilluns a dijous de 16.30 a 20 hores

HORARI D’ESTUDIANTS (DES DEL DIA 6 MAIG AL 21 DE JUNY):

 • Dilluns a divendres: de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 2:00
 • Dissabte a diumenge: 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 2:00

HORARI ESPECIAL D’ESTIU

JULIOL

 • Dilluns: de 16:00 a 21:00
 • Dimarts a divendres: de 8:30 a 14:30
 • Tancat el 26 de juliol

 

AGOST

 • Tancat per vacances

 

Servicis

La Biblioteca és un centre d’informació que facilita als seus usuaris tota classe de coneixements i informació; per tant, acudir a la vostra biblioteca és una de les primeres coses que s’ha de fer perquè hi trobareu tot el que vos atraga, vos interesse o necessiteu. A més, per a qualsevol dubte sols cal dirigir-se al personal de la Biblioteca i en cas de carència, se t’indicarà on pots trobar-ho perquè la Biblioteca Pública d’Albal forma part de la Xarxa de Biblioteques Públiques Valencianes (www.xlpv.cult.gva.es) per poder estar connectada amb les biblioteques del nostre entorn.

La Biblioteca, amb més de 400 m2, disposa d’un fons de més de 18.000 volums entre obres de referència, de consulta, literatura i llibre infantil. També es pot accedir de forma lliure i gratuïta a la premsa nacional i local i a revistes de divulgació.

Sobretot, funciona el prèstec bibliotecari amb un màxim de tres llibres (excepte enciclopèdies, diccionaris i obres de referència) que es poden prestar per un periode de 15 dies que és possible renovar, si no estan reclamats per un altre usuari, bé personalment o bé telefònicament.

En general, trobareu en la vostra Biblioteca espais diferenciats:

  1. Sala d’estudi aïllada de la resta del local, per al públic estudiant i adult.
  2. Sector diferenciat on estàn situats els llibres infantil i juvenils, també les novel.les en valencià.
  3. Sala de lectura general.
  4. Huit ordinadors amb possibilitat de connexió a Internet mitjançant una linea ADSL de 2 Mb. Per accedir al servici cal considerar el respecte als altres usuaris amb un límit de temps d’una hora. La Biblioteca Pública d’Albal no vigila ni regula la informació accessible per l’Internet, ni pot ser responsable pels seus continguts; qualsevol restricció a l’accés és responsabilitat del pare/mare o tutor legal.
  5. Aula lúdica infantil.
  6. Hemeroteca amb revistes de divulgació i premsa, tant nacional com regional.

Activitats complementàries

Cada any i coincidint en el curs escolar s’organitzen trimestralment visites escolars coordinades amb els centres d’ensenyament de la població per mostrar el funcionament de la Biblioteca a l’alumnat, per a escoltar contacontes, per vore obres teatrals (en castellà, en valencià i també en anglés), i fins i tot per realitzar tallers relacionats amb la cultura.

Atenció Municipal d’Informació Ciutadana

REGISTRES I SOL·LICITUDS

Plaça del Jardí, 7. Ajuntament d’Albal – Planta baixa
Tel: 96 126 00 56 · Fax: 96 127 08 61

Cita prèvia
Seu electrònica