1. Inici
  2. Notícies
  3. Ràdio Sol Albal 93.7 FM

Notícies

Ràdio SOL

La Radio d’Albal

C/ Tabacalera, s/n
radiosol@albal.es
96 127 79 39

Escolta Radio SOL Albal en directe:

  1. Notícies
  2. Ràdio Sol Albal 93.7 FM

Ràdio Sol Albal – Emissora municipal

Un poc d’història de la ràdio a Albal

Al principi dels anys noranta van començar les emissions de Ràdio Sol a Albal. Des dels seus inicis, Ràdio Sol va ser una associació formada per un grup d’amics amants de la ràdio que, a poc a poc, van fer de l’emissora un referent en la comarca.

Este equip va atraure a més col·laboradors, i tots ells van fer possible la programació d’aquella època. Programes com a Sonrisas y Máquinas, Les Ones d’Infernach, El Guateque, Al Son del Sol, Cultrok FM o Sangre Española, entre d’altres, van conformar una emissió totalment produïda pels membres de l’emissora.

Quan la ràdio va créixer en importància i projecció, es van iniciar relacions amb l’Ajuntament d’Albal, per a convertir Ràdio Sol en una emissora municipal que complira tots els requisits legals, amb la qual cosa es va obtindre llicència per a l’emissió en el punt del dial 93.7 de l’FM, que s’utilitza en l’actualitat. Paral·lelament, els col·laboradors de la ràdio es van agrupar en l’Associació Cultural Ràdio Sol, les activitats dels quals continuen actualment.

Al passar a ser Ràdio Sol emissora de l’Ajuntament, es va ubicar en el local municipal que ocupa en l’actualitat al carrer Doctor Fleming, reformat i condicionat per l’Ajuntament, així com a emetre amb la cobertura legal de la corresponent concessió administrativa de l’Estat, sent la d’Albal una de les poques emissores municipals valencianes que tenen llicència governativa.

Impresos

Full d’encàrrec d’inserció publicitària

Document per a la sol·licitud d’inserció publicitària en els programes de Ràdio Sol

Enllaços

 

Graella de programació

Ràdio Sol Albal Programación 2020-2021