1. Inici
  2. Ajuntament
  3. Bans d'Alcaldia

Ajuntament

Bans d’Alcaldia

Aquí podrà trobar els bans i altres avisos d’interès de l’alcaldia que es troben actius

Dilluns 25 juliol 2022

L’Associació Amics de Fontilles d’Albal informa a tota la població que, el dimarts 2 d’agost, tindrà lloc el sopar benèfic i espectacle musical.

Els tiquets estaran a la venda a partir de hui i fins al divendres dia 29 de juliol, en Carnisseria Terecol•legi Santa Anna, en la parròquia i la Clínica Univers Dental.

Dilluns 25 juliol 2022

L’Ajuntament d’Albal recorda que demà dimarts a les 19 hores al carrer l’Hort PEQUE DISCO TIK TOK, a les 23.30 hores a la plaça Constitució TRIBUT A LUÍS MIGUEL i a les 00 hores al Parc La Balaguera actuació de l’orquestra Tokyo Band. El dimecres a les 20 hores Cavalcada, a les 23 hores al parc La Balaguera Espectacle musical “Operación Homenaje el Musical” i tot seguit TRIBUT A MÓNICA NARANJO, VIVO EN LIBERTAD.

Dilluns 25 juliol 2022

L’Ajuntament d’Albal recorda que  huí a les 19 hores  en la plaça Constitució hi haurà espectacle infantil de “MAGIA ABRACADABRA”, a les 20 hores instal·lació escultura JAUME I , a la plaça de La Torre, a continuació en la mateixa plaça actuació de Pep Gimeno “El Botifarra”, a les 22 hores de la nit al parc La Balaguera Concurs de Playbacks de les falles i a continuación Discomòbil.

Volta Ciclista Ernesto Codina
Dilluns 18 juliol 2022

L’Ajuntament d’Albal informa que, el dissabte 23 de juliol a les 16 hores, es celebrarà la Volta Ciclista Ernesto Codina en la categoria Escoles de Ciclisme. L’eixida i la meta estaran situades al carrer Atleta Fausto Albiol a l’altura del parc de Benamà.

Espectacle ‘DOTORA PROFESSIONAL’ de la tía Visantica
Dilluns 18 juliol 2022

L’Ajuntament d’Albal informa que, a partir de hui i fins al divendres 22 de juliol, poden passar per l’Ajuntament a arreplegar les entrades per a l’espectacle ‘DOTORA PROFESSIONAL’ de la tía Visantica, que tindrà lloc el 23 de julio en la Casa de Cultura.

Programació Festes Santa Anna Albal | Del 22 al 24 de juliol
Dilluns 18 juliol 2022

L’Ajuntament d’Albal recorda que, el divendres 22 de juliol a les 23.30 hores en la plaça Constitució, tindrà lloc l’espectacle musical ‘Al Compàs’ del Romaní.

El dissabte 23, a les 19 hores en el parc Sant Carles, el Festival Kids; a les 21 hores en el parc La Balaguera, el concurs de paelles organitzat dels Festers i Festeres Santa Anna; a les 22 hores en la plaça Constitució, el Sopar Popular; a les 00.00 hores, la Gran Cordà i a les 00.30 hores, en el parc de La Balaguera, Festa Remember.

El diumenge 24 de juliol, a les 19.30 hores en el parc La Balaguera, Festival Happy Holi; a les 00.00 hores Correfocs i a les 00.30 hores en el parc La Balaguera, actuació de l’orquestra La Pato.

Us esperem!

Canvi d’estacionament de vehicles
Dilluns 27 juny 2022

L’Ajuntament d’Albal recorda que el dia 1 de juliol entra en vigor el canvi d’estacionament de vehicles.

No hi ha més bans actius