1. Inici
  2. Ajuntament
  3. Bans d'Alcaldia

Ajuntament

Bans d’Alcaldia

Aquí podrà trobar els bans i altres avisos d’interès de l’alcaldia que es troben actius

Joventut Musical d’Albal – Santa Cecilia
Dijous 9 novembre 2023

L’Ajuntament d’Albal, en colaboració en la banda Joventut Musical d’Albal informa: Este diumenge 12 de novembre, a les 17.00h es celebrarà l’acte d’inici de les Festes de Santa Cecilia d’Albal, al carrer Joventut Musical d’Albal. Es farà la proclamació del Numen 2023-2024. L’acte comptarà en l’actuació de la Banda Simfònica de la SJM d’Albal.

Re-Connecta
Dimecres 6 setembre 2023

L’Ajuntament d’Albal informa que a partir del dilluns 11 de setembre s’inicia el programa Re-Connecta, un conjunt d’activitats i dinàmiques dirigides a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys. Per a les inscripcions i més informació poden passar pel Centre Polivalent o consultar els canals de comunicació i la pàgina web de l’ajuntament.

Escola d’adults
Dimecres 6 setembre 2023

L’escola d’adults informa a tota la població que el període de matrícula està obert fins al 15 de setembre. Poden passar de dilluns a divendres al matí de 10h a 13h i de dilluns a dijous de vesprada de 17h a 20h.

Dilluns 8 maig 2023

L’Ajuntament d’Albal informa a tota la població, que el diumenge dia 14 de maig, es farà la caminada a la Mare de Déu dels Desemparats, sent l’eixida a les cinc i mitja del matí des de la porta de l’Ajuntament.

Dimarts 18 abril 2023

L’Ajuntament d’Albal informa que demà, a les 19 hores, en la Casa de Cultura, tindrà lloc l’explicació del procés d’escolarització del curs 2023/2024, per a la nova matrícula d’infantil i primària.

Dimarts 11 abril 2023

L’Ajuntament d’Albal informa: que havent-se confeccionat el cens electoral queda exposat del 10 d’abril fins al 17 d’abril (ambdós inclosos), als efectes de comprovació i reclamacions per a les eleccions del 28 de maig.

Més informació en les oficines de l’ajuntament i a la pàgina web.

Ban Falles 2023
Dilluns 20 febrer 2023

L’Ajuntament d’Albal publica la normativa aplicada amb motiu de les Falles 2023, per al coneixement de tota la ciutadania, sobre els aspectes que previsiblement es veuran afectats a causa de les festes falleres.

Ban Falles 2023

Dilluns 20 febrer 2023

Les ames de casa en col·laboració amb l’Ajuntament informen que, el dimecres 22 de febrer, de quatre i mitja a huit i mitja de la vesprada, en la Casa de Cultura, hi haurà donació de sang per al centre de transfusió.

Dona sang, salva vides.

Dilluns 20 febrer 2023

L’Ajuntament d’Albal informa que està obert el termini per a sol·licitar els viatges de l’Imserso.
Per a sol·licitar-ho poden passar en horari d’oficines pel centre polivalent.

Dijous 9 febrer 2023

L’Ajuntament d’Albal recorda a tota la població que el dissabte dia 11 de febrer, tindrà lloc la Quarta edició de la Dansà Popular en honor a Sant Blai, pel grup de danses d’Albal la Murta, sent l’eixida a les set i mitja de la vesprada, des de la Torre Mora, passant per la plaça del Santíssim, carrer llarg, plaça de la Constitució, fins a la plaça de l’Església.

No hi ha més bans actius