Ajuntament

Bans d’Alcaldia

Aquí podrà trobar els bans i altres avisos d’interès de l’alcaldia que es troben actius

Albal adopta noves mesures contra la COVID-19
Dijous 22 octubre 2020

L’ajuntament d’Albal informa que:

Davant de la incidència de la COVID-19 queden precintats, des de hui, tots els espais infantils municipals, aparells bio saludables i de cal·listènia, així com l’skatepark.
Continuem recordant l’obligatorietat de l’ús de la mascareta, al veïnat major dels 6 anys. L’incompliment duu aparellades sancions importants per les quals vetlarà la Policia Local.
Continuem apel·lant a la consciència solidària i responsable de totes i tots per frenar els brots derivats de la pandèmia.

Informeu-vos a través de les xarxes socials municipals per a conèixer els comunicats sobre la situació sanitària al nostre poble.

Obligatori l’ús de mascareta
Dilluns 19 octubre 2020

L’Ajuntament d’Albal recorda a tota la població sobre l’obligatorietat de l’ús de la mascareta del veïnat major dels 6 anys.

Insistim en la responsabilitat col·lectiva de complir les normes sanitàries que també inclouen: mantindre la distància social d’1’5 metres i la desinfecció continuada de les mans, amb gel hidroalcohòlic.
Amb estes accions contribuïm a frenar el virus de la COVID-19.

Continuem apel·lant a la consciència solidària de totes i tots, per salvaguardar la salut pública de la ciutadania, de la nostra família, dels amics i la nostra pròpia.

No hi ha més bans actius