1. Inici
  2. Ajuntament
  3. Bans d'Alcaldia

Ajuntament

Bans d’Alcaldia

Aquí podrà trobar els bans i altres avisos d’interès de l’alcaldia que es troben actius

Ban Falles 2023
Dilluns 20 febrer 2023

L’Ajuntament d’Albal publica la normativa aplicada amb motiu de les Falles 2023, per al coneixement de tota la ciutadania, sobre els aspectes que previsiblement es veuran afectats a causa de les festes falleres.

Ban Falles 2023

Dilluns 20 febrer 2023

Les ames de casa en col·laboració amb l’Ajuntament informen que, el dimecres 22 de febrer, de quatre i mitja a huit i mitja de la vesprada, en la Casa de Cultura, hi haurà donació de sang per al centre de transfusió.

Dona sang, salva vides.

Dilluns 20 febrer 2023

L’Ajuntament d’Albal informa que està obert el termini per a sol·licitar els viatges de l’Imserso.
Per a sol·licitar-ho poden passar en horari d’oficines pel centre polivalent.

Dijous 9 febrer 2023

L’Ajuntament d’Albal recorda a tota la població que el dissabte dia 11 de febrer, tindrà lloc la Quarta edició de la Dansà Popular en honor a Sant Blai, pel grup de danses d’Albal la Murta, sent l’eixida a les set i mitja de la vesprada, des de la Torre Mora, passant per la plaça del Santíssim, carrer llarg, plaça de la Constitució, fins a la plaça de l’Església.

Dilluns 30 gener 2023

L’Ajuntament d’Albal recorda a tota la població que el dimecres dia 1 de febrer finalitza el termini per apuntar-se al Concurs de paelles de Sant Blai, que tindrà lloc el dia 12 de febrer al replà de Santa Anna.

Dilluns 23 gener 2023

L’Ajuntament d’Albal informa a tota la població que el diumenge dia 29 de gener, amb motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat, se celebrarà la benedicció de cavalleries i animals.
El recorregut s’iniciarà a les onze del matí des de la pista de tir i arrossegament fins al carrer l’Eixample.

Fira JUGANADAL
Dimarts 3 gener 2023

L’Ajuntament d’Albal recorda que hui i demà, dimecres 4 de gener, de 17 a 20 hores, en el pavelló de l’I.E.S Albal, tindrà lloc la Fira JUGANADAL, amb la participació de Dracs i Espases.

Vos esperem!!

Dijous 29 desembre 2022

L’Ajuntament d’Albal recorda que el dia 1 de gener entra en vigor el canvi d’estacionament de vehicles.

Dijous 29 desembre 2022

L’Ajuntament d’Albal informa a tota la població, que el dissabte 31 de desembre, a les 18 hores, se celebrarà la tradicional i solidària carrera de Sant Silvestre.

Les inscripcions es realitzaran a l’Ajuntament una hora abans de l’eixida.

Hi haurà obsequi per a totes i tots els participants.

Dijous 29 desembre 2022

L’Ajuntament d’Albal informa a tota la població que el diumenge 1 de gener, ‘Dia d’Any Nou’ no hi haurà servei d’arreplega de fem. Es prega col·laboració.

Disculpen les molèsties.

No hi ha més bans actius