1. Inici
  2. Ajuntament
  3. Benvinguda de l'Alcalde

Ajuntament

Benvinguda de l’Alcalde

Benvinguts/des al web d’Albal

L’Ajuntament i el municipi d’Albal obrin les portes en el ciberespai, de la mateixa manera que ho fan en la realitat física, per a informar i atendre a tots, tant als ciutadans i ciutadanes d’esta població, com als que s’hi interessen des d’altre lloc.

Este lloc en Internet pretén ser el més útil possible als que hi accedisquen, especialment als albalencs i les albalenques, a qui es vol acostar i fer més accessible i diàfana l’administració local, alhora que se’ls facilita les relacions amb l’Ajuntament i el Govern municipal. És també un reflex de la realitat d’Albal i els seus habitants, la seua història, la seua cultura, les seues tradicions i les seues activitats socials.

Les pretensions d’este web, en sintonia amb la moderna societat de la informació i la progressiva implantació de les noves tecnologies es dirigixen, així mateix, a potenciar la interacció entre la ciutadania i l’Ajuntament que està al seu servei, oferint més ferramentes i canals de comunicació que propicien una administració més participativa.

Ramón Marí
Alcalde d’ Albal