1. Inici
  2. Ajuntament
  3. Benvinguda de l'Alcalde

Ajuntament

Benvinguda de l’Alcalde

Nous temps

Com a alcalde d’Albal, m’agradaria donar-te la benvinguda a este portal de l’ajuntament, que és el de tots els albalencs i les albalenques. Des d’ací, volem donar-te la possibilitat de facilitar les teues gestions i tràmits en línia. Ens esforcem per a oferir-te una major agilitat i comoditat en les interlocucions. Per tant, la teua ajuda, queixes i suggerències seran fonamentals en este deure.

Sempre he defés que el contacte directe és la millor manera de resoldre els problemes dels nostres veïns i veines, per això, has de saber que el meu compromís personal és tindre la porta d’alcaldia oberta per a escoltar a tot aquell que confie en que podem millorar un poc la seua qualitat de vida. Crec que la bona política és precisament la política útil, transparent, participativa i sobretot, pròxima al veïnat.

Crec que les nostres obligacions com a govern són vertebrar i equilibrar el poble, i quina millor manera que esta ferramenta per què estem en contacte directe. No obstant, si no quedes satisfet per este canal, et convide a escriure’m a través de Facebook ‘José Miguel Ferris Estrems’ o Instagram @josemiguelferris. “Quede a la teua disposició” no serà una frase feta per a mi, sinó un deute que tinc en tota la població.

José Miguel Ferris Estrems
Alcalde d’ Albal