Teatre infantil a la Casa de Cultura

Dimarts 25 febrer 2020 | Cultura

El dissabte 7 de març a les 18.00 h els més menuts, podran disfrutar d’una representació teatral anomenada “Martina i el bosc de paper” per la companyia L’Horta Teatre i organitzat per l’equip de la Biblioteca Municipal, este acte servirà com a cloenda dels actes culturals organitzats en el Cicle de Sant Blai 2020, que esperem que haja sigut del gust de tots els veïns.

La funció tindrà lloc a la Casa de Cultura i l’entrada és gratuïta.

Preguem màxima puntualitat.

Sinopsi
Martina és una xiqueta de paper que viu en una casa de cartó. Un dia troba una papallona preciosa i molt contenta, la caça i la guarda en una gàbia. Buscant més s’endinsa en el bosc, on es trobarà amb uns companys molt especials: un elefant poregós, una girafa presumida i molts més amics, que l’ajudaran a tornar a casa. Pel camí passen fred i calor, neva, plou i el sol calfa la terra; naixen plantes, flors i volen els ocells i les papallones … Així és com Martina descobreix que la naturalesa ha de ser lliure i s’ha de cuidar.

Valors pedagògics
Un viatge per la naturalesa i una forma lúdica i pedagògica d’acostar-se a les estacions de l’any. Tot això a través de la mirada innocent i curiosa d’una xiqueta que aprén a estimar la naturalesa com un amic més.