Taller d’Ocupació Albal Sèniors

Dimarts 2 gener 2024 | Ajuntament

L’Ajuntament d’Albal ha rebut la resolució aprovatòria per a l’inici del taller d’Ocupació ‘Albal Sèniors’ 2023/2024. El curs tindrà dos itineraris formatius en certificació de professionalitat nivell 2, en 10 alumnes en cada itinerari. Els alumnes/treballadors portaran a terme 1920 hores de formació teòrica-pràctica.
 
Itinerari 1: Especialitat d’atenció sociosanitària a persones en domicili. Es prestaran servicis domiciliaris d’atenció a persones dependents en la població, treballant conjuntament en els servicis socials municipals, els quals seran els encarregats de valorar les famílies i derivar-les al servici.
 
Itinerari 2: L’especialitat d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials. Es prestarà servici en la Residència de Majors Municipal.
 
Els tallers d’ocupació són un programa mixt que combina accions de formació i ocupació, dirigides a persones desocupades, en activitats relacionades en nous jaciments d’ocupació d’interés general i social. Estos tallers estan promoguts per entitats públiques o privades sense ànim de lucre, per a facilitar així la integració posterior en el mercat de treball.
 
La duració del programa serà de 12 mesos, fins al 29 de desembre del 2024, en una subvenció concedida de 532.480,08 €.
 
Esperem que disfruteu i aprofiteu al màxim esta estupenda formació.