Segona jornada de la selectivitat a l’IES Albal

Dimecres 8 juliol 2020 | Educació

A primera hora d’este matí s’iniciava la segona jornada de la prova d’accés a la Universitat per a 76 estudiants de l’IES d’Albal que desenrotllen els exàmens, des d’ahir, al mateix centre on estudien. La COVID-19 ha reformulat la PAU i els centres de secundària han acollit les proves per tal de per garantir la seguretat dels joves i del personal docent i per a la tranquil·litat de les seues famílies. Per este motiu fan un desplegament logístic sense precedents on, a petició de la Generalitat, col·laboren les Policies Locals en les tres jornades que té lloc la selectivitat.

Al marge dels nervis propis de l’alumnat que fa els exàmens, tot es desenrotlla amb total normalitat, el centre té preparades les aules perquè es guarde la distància de seguretat i l’alumnat ha de portar la mascareta a l’entrada i eixida del centre però pot fer l’examen sense ella.

L’alcalde d’Albal, Ramón Marí, els desitjava ahir sort als estudiants a través de les xarxes socials, “el futur de quasi 80 joves de la nostra localitat està en joc estos tres dies i la crisi sanitària no ha de contagiar-los més que d’esperança i molta sort. Ànim a totes i tots!”, es podia llegir al facebook institucional del primer edil.