Multitudinària cavalcada per les Festes Patronals de Santa Anna

Divendres 29 juliol 2022 | Festes

Caramels i obsequis han volat hui pels carrers d’Albal, que ha celebrat la cavalcada amb motiu de les Festes Patronals de Santa Anna, un dels últims actes en honor a la patrona i que han disfrutat xiquets, xiquetes i famílies de la població.

Els principals carrers es mostraven més concorreguts que mai en els últims anys, per a celebrar tots junts una de les activitats més esperades de les Festes Majors i que enguany ha seguit la temàtica: Dibuixos animats, herois i vilans.

Les Falles han oferit una variada desfilada de disfresses, des dels Minions fins als Picapedra. Les set comissions i la Junta Local Fallera han repartit l’alegria de les festes entre els més menuts, presidits per la carrossa dels Festers i Festeres de Santa Anna, seguits pel tradicional carro de murta amb la col·laboració del Club de ‘Tir i Arrossegament’ d’Albal.
La corporació municipal, la Societat Joventut Musical d’Albal, el tabal i dolçaina han participat d’ esta cercavila de dolços, que han repartit entre la població, concloent així una vesprada carregada d’alegria i un gran ambient festiu.