Matriculació escolar del curs 2020-21

Dilluns 4 maig 2020 | Educació

La matriculació escolar del curs 2020-21 es farà telemàticament per l’Estat d’Alarma
S’acosta el període de Matrícula Escolar per al curs 2020/21, per este motiu i tenint en compte que estem en Estat d’Alarma, el procés d’admissió es realitzarà de manera telemàtica. Des de l’Ajuntament es recomana no esperar fins a l’últim moment i sol•licitar ja el certificat digital de la persona que realitzarà el procés, necessari per a este tràmit entre altres, com a pare, mare o tutor legal del menor a matricular.
A l’espera de les instruccions de Conselleria d’Educació, vos recordem que el certificat digital el necessitareu NOMÉS en el procés d’admissió EN CAS DE NOVA ESCOLARITZACIÓ (Educació Infantil) o CANVI DE CENTRE. En el cas dels que passen a primer de l’ESO només per a aquells que desitgen sol•licitar un centre diferent al que estan adscrits. També en el cas de sol•licitud d’ensenyaments postobligatoris (Batxillerat i FP).
En el procediment d’admissió serà necessari que les persones sol•licitants utilitzen algun dels sistemes següents:
1. Certificat digital emés per l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Generalitat (ACCV).
2. Sistema d’identitat electrònica per a les administracions Cl@ve.
3. eDNI, amb el seu respectiu lector.
4. Combinació del DNI i IDESP o número de suport, juntament amb l’acceptació de comprovació davant del Ministeri de l’Interior
5. Combinació del NIE i IXESP, juntament amb l’acceptació de comprovació davant del Ministeri de l’Interior.
6. Número de certificat de registre de ciutadania de la Unió Europea, precedit per la lletra C, juntament amb l’acceptació de comprovació davant del Ministeri de l’Interior.
Des de l’Ajuntament s’aconsella el 2. Sistema d’identitat electrònica per a les administracions Cl@ve, ja que es pot tramitar sense moure’s de casa, a través de l’enllaç: https://clave.gob.es/clave_Home/registro/Como-puedo-registrarme.html
No obstant això, per facilitar l’obtenció de certificat digital a les persones que NO disposen d’este i NO puguen fer ús de qualsevol altre dels sistemes habilitats, podran acudir a l’ajuntament (oficina AMIC), obligatòriament amb CITA PRÈVIA, a través de l’enllaç :https://www.albal.es/albal_cast/administracion/secretaria/amic.asp#Servicio%20de%20cita%20previa o per mitjà de telefonada al 961260056.
De moment no tenim més informació sobre el procés d’admissió 2020-2021. Pròximament la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport publicarà el calendari del procés amb les instruccions per a escometre’l. Tota eixa informació estarà a la vostra disposició en els canals municipals d’informació.