L’I.E.S Albal acomiada a 99 alumnes que diuen adéu al Batxillerat, sis amb Matrícula d’Honor

Dilluns 23 maig 2022 | Ajuntament, Educació, Municipi

L’institut de secundària d’Albal acaba de celebrar l’acte de graduació dels 99 estudiants de 2° de Batxillerat, presidit per l’alcalde Ramón Marí i la regidora d’Educació Melani Jiménez, han estat acompanyats per amics i familiars a la Casa de Cultura on han celebrat el final d’este cicle d’estudis.

El primer edil s’ha compromés amb els joves i les famílies a exigir a la Generalitat la construcció d’una passarel•la per accedir a la Joy, que garantitze la seua seguretat. Amés ha anunciat que el segon institut es troba en fase de presentació d’ofertes per donar pas a la redacció del projecte. També s’ha referit al compliment amb la creació d’aules d’estudi i ha destacat que s’ha ampliat el personal de la biblioteca.

El consistori ha obsequiat a sis joves que han destacat acadèmicament, aconseguint Matrícula d’Honor; Cristian Pitarch, Miquel Celda, Paula Pilar Pellicer, Pablo Verdeguer, Eduardo Ramos i Jorge Bustos.

Destaca especialment el currículum de Cristian Pitarch; el jove de 17 anys. “Albal es sent molt orgullosa de comptar amb un alumne tan brillant com tu”, li ha dit l’alcalde. Pitarch és guanyador de les Olimpiades d’Història de l’Art i de Clàssiques, menció especial en un concurs europeu de joves traductors i guanyador del prestigiós premi que atorga la Societat d’Estudis Clàssics, d’àmbit nacional.

Amb la graduació de 2° de Batxillerat, l’alumnat diu adéu a esta etapa en l’institut de secundària. A partir d’ara els queda un curt però intens camí fins a l’EBAU, la prova d’Evaluació de Batxillerat per a l’accés a la Universitat, que tindrà lloc del 7 al 9 de juny a la Comunitat Valenciana. Ramón Marí els ha desitjat molta sort i els ha expressat el seu suport.

Enhorabona!