L’Escola d’Estiu acull més de 370 xiquets i xiquetes després de la pandèmia

Dimarts 28 juny 2022 | Educació

L’Ajuntament d’Albal torna a confiar un any més en la posada en marxa de l”Escola d’Estiu’, una iniciativa que ajuda en la conciliació familiar-laboral durant les vacances d’estiu i que ofereix un mes carregat d’activitats per a tots aquells xiquets i xiquetes que ja es troben en plena temporada de vacances estivals.
Situada en el col·legi La Balaguera, el projecte que s’enceta amb molta energia després de la crisi sociosanitària de la COVID-19. Ahir es van obrir les portes a un total de 377 alumnes de la població, dels quals 12 són xiquets i xiquetes amb diversitat funcional, promovent la seua inclusió amb la resta de companys. Una multitudinària imatge en la qual es palpa l’entusiasme dels menuts i on el so ininterromput és l’alegria pròpia de la infància.
En esta nova edició, els participants es converteixen en superherois amb una importantíssima missió: vigilar el planeta. És la temàtica que segueix enguany l’activitat de conciliació estiuenca i que se centrarà en l’educació i responsabilitat ambiental, posant èmfasi en els mètodes de reciclatge i processos sostenibles per a cuidar del nostre entorn.
No faltaran els jocs i eixides propis de l’estiu, les activitats per a combatre les altes temperatures estan assegurades. Cada setmana, dividits en grups, l’alumnat realitzarà les habituals visites a la piscina d’estiu situada en Santa Anna, i els divendres disfrutaran de la festa de l’espuma al pati del col·legi. A estes jornades se li sumaran les manualitats, gimcanes i moltes altres activitats que s’allargaran fins al 27 de juliol.
Alan Molino, coordinador de l’activitat CONCILIA ESTIU, ha assegurat que la primera presa de contacte ‘ha estat molt positiva, amb l’agraïment i la col·laboració de les famílies’ i que l’alumnat s’ha integrat ‘amb moltes ganes de passar un estiu molt divertit on la calor no ens aturarà’.