Les Falles d’Albal tornen

Dijous 24 febrer 2022 | Festes

 

Amb el lema “Tornem” Albal obri els actes Fallers d’este exercici, tot i que el tret d’eixida oficial serà este dissabte amb la celebració de la Crida Fallera 2022 des del balcó de l’Ajuntament i que es podrà seguir en streaming des del Facebook i Twitter municipal.
Juntament amb la Junta Local Fallera i els presidents de les set comissions anit es va celebrar un acte per presentar el cartell anunciador de les festes josefines. Va comptar com a escenari la nova seu que el Govern Local ha possibilitat a la JLF per a les seues reunions i activitats, ubicada dalt dels antics estudis de Ràdio Sol, al carrer Doctor Fleming, 19.
L’esdeveniment va estar presidit per l’alcalde Ramón Mari i el regidor de Festes, Sergio Burguet amb les Falleres Majors Rosana Galán, Gabriela Marínez i el president de JLF Ismael Pons.
El cartell anunciador de les Falles de 2002 subratlla l’alegria de tornar a celebrar una festa confinada pel COVID19, posant en valor el paper de les dones valencianes, amb un colorit que convida a la diversió i harmonia, obra del dissenyador de Tavernes de la Valldigna, Quique Chofre de l’estudi R’Creat.