L’Ajuntament ha firmat el conveni anual amb ACIXEA

Dilluns 18 octubre 2021 | Ajuntament, Municipi

Amb l’objectiu de potenciar el desenrotllament econòmic i social local, donar suport al comerç de proximitat i facilitar la creació i atracció de noves empreses, l’Ajuntament i ACIXEA (Associació de comerciants i xicotets empresaris) promouen un conveni de col·laboració anual. L’acord s’ha signat per l’alcalde d’Albal, Ramón Marí, i la presidenta Laura Sobrino qui va acudir acompanyada de membres de la seua Junta Directiva. El regidor de Comerç José Arias també va estar present en l’acte de signatura.

El conveni té una dotació municipal de 5.000 euros per al desenvolupament d’activitats i accions que promocionen el comerç i l’empresa, la creació d’ocupació i la millora de la formació. A més, fa més de dos anys que el consistori va dotar al col·lectiu d’una seu a l’Espai Coworking ubicat a l’antic consistori.

Després de la rúbrica el president de l’Executiu ha manifestat que un poble amb comerç, “és un poble viu i, ara més que mai, és necessària la vitalitat, l’optimisme i l’ajuda a un sector que després de la crisi sanitària està lluitant amb més força que mai”.