La Fundació Caixa Rural d’Albal dona 9.000 euros a l’Ajuntament per a fins socials

Dilluns 27 desembre 2021 | Municipi

L’ajuntament i la Caixa Rural d’Albal han signat un conveni de col·laboració pel qual l’entitat financera es compromet a aportar 9.000 euros. El consistori que presideix Ramón Marí destinarà esta partida a ajudes socials. el document ha sigut rubricat per l’alcalde i Antonio Martínez, President de la Fundació.

En l’acte eren presents la regidor de Serveis Socials Lola Martínez el nou Director General de Caixa Rural Albal, Miguel Chilet i el Secretari del consistori, Antonio Montiel.

El primer edil ha agraït l’aportació que ajudarà a arribar a més famílies en situació de vulnerabilitat que s’ha agreujat per la crisi de la COVID-19, com ja advertira l’any passat. “La pandèmia s’ha acarnissat amb un gran nombre de famílies i per això, des de l’Ajuntament hem implementat diverses línies d’ajudes encaminades a satisfer les necessitats bàsiques i pal·liar situacions d’especial gravetat, tant en matèria d’alimentació com en educació”, ha explicat.

L’acord recull que l’aportació de la Fundació pot destinar-se a les següents actuacions: al pagament d’Internet, de tauletes o material escolar per a aquelles famílies que no disposen de recursos. Per a la promoció d’un programa de pares, de reforç escolar, així com projectes de suport *socieducativos, amb menors i els seus progenitors, per a previndre males conductes, i la resolució de problemes, al costat del treball de l’autoestima.

L’acord inclou el pagament de lloguers i subministraments energètics a famílies amb dificultats econòmiques, afectades per ERTES, el pagament el lloguer quan es detecte un cas extrem de vulnerabilitat per part dels Serveis Socials municipals, així com la compra de material esportiu i/o quotes a les escoles esportives, en suport a l’oci saludable dels més necessitats.