IX Edició Premis El Periódico de Aquí

Dijous 1 febrer 2024 | Municipi

Ahir es va celebrar la IX edició de Premis El Periódico de Aquí. Va ser una velada plena de sorpreses, rialles i emoció, en la que van estar presents representants de pobles veïns de l’Horta Sud. Albal, en esta ocasió, va tindre el plaer d’acollir la gala d’este 2024 en la Casa de la Cultura, per a posteriorment portar a terme un vi d’honor.
Cada municipi va premiar a una associació o entitat, a excepció d’Albal que va premiar a dos per ser el municipi que va albergar esta edició. Volem donar l’enhorabona a l’Associació Amics de Fontilles, qui va rebre el Premi a la Solidaritat per la seua dedicació tots estos anys, i en especial a Rosa Romaguera, presidenta de l’associació que va arreplegar el premi i va conseguir, en la seua naturalitat, fer riure a tot el públic. També volem donar l’enhorabona a Industrias Alegre, una gran empresa d’automoció i logística ubicada en Albal que va rebre el Premi Empresa. Industrias Alegre va celebrar el passat 2023 el seu 50 Aniversari i des dels seus inicis ha treballat durament per a posicionar-se com una de les empreses de solucions de plàstic més importants internacionalment.
L’entrega dels premis la van portar a terme l’alcalde José Miguel Ferris a Industrias Alegre i la vicealcaldessa María José Hernández a Amics de Fontilles. També, la presidenta de la Junta Local contra el Càncer d’Albal, Natalia Micó, va entregar el premi de Benestar Social a l’Ajuntament de Paiporta i Servicis Socials d’Atenció Primària de Sedaví. Les Falleres Majors de la Junta Local d’Albal, Mireia Fuentes i Camila Alejandra Ramón, van fer entrega del premi Gastronomia a l’Associació Gastronòmica Bon Profit I Mostra d’Arròs en perol i ànec.
En la gala ens va acompanyar en la presència de la delegada de l’Horta Sud, Ada Dasí i el president del Periódico de Aquí, Pere Valenciano, els qui van donar el discurs de benvinguda; Melu Bort com a presentadora; i José Francisco Cabanes, president de la Mancomunitat de l’Horta Sud, i Staphane Soriano, director general de Diversitat, els qui van donar el discurs de tancament a la Gala. L’alcalde José Miguel Ferris va dedicar també unes paraules a tots els presents al final de l’entrega de premis.
Finalment, el pianiste Serafín Zubiri va compartir en tots i totes el seu talent en grans cançons que van fer cantar a tot un públic.
Fotografies proporcionades per El Periódico de Aquí.