Hipoteques i subministraments en l’Estat d’Alarma

Dimarts 31 març 2020 | Ajuntament

Des del minut zero, Albal recopila tota aquella informació que puga ajudar a treballadors i treballadores, famílies i col·lectius vulnerables que s’hagen vist afectats.

L’OMIC ha publicat un model de sol·licitud que es puga presentar en les entitats bancàries per a sol·licitar la moratòria: https://albal.redomic.com/…/modelo-escrito-solicitud-morato…

De la mateixa manera, es treballa en la garantia de subministrament de béns essencials (llum, aigua, gas). En cas de no poder fer front als pagaments , el consumidor es podrà posar en contacte amb Serveis Socials per a obtindre la certificació de consumidor vulnerable o vulnerable sever, depenent de les circumstàncies.

També s’ha fet referència al bo social, que es prorroga la seua vigència de manera automàtica fins al 15 de setembre de 2020 per a tots aquells beneficiaris als qui els vença el termini amb anterioritat a esta data.

Dubtes al telèfon 96 127 40 18, o en el seu cas també a través del número de telèfon de Serveis Socials de l’ajuntament d’Albal (96 122 05 04).