Declaració institucional sobre la COVID-19

Dijous 28 maig 2020 | Ajuntament

Declaració institucional de la corporació d’Albal sobre la COVID-19

El plenari ordinari celebrat esta nit a l’Ajuntament ha acordat, per unanimitat, aprovar una declaració institucional al voltant de la crisi de la COVID-19 i que ha estat signada per totes les formacions que representen la corporació local:

“Tots els grups amb representació desitgem fer explícit el nostre reconeixement i gratitud a totes les persones que formen els equips sanitaris que han fet front, en primera línia de batalla, als efectes del virus. Com també a la resta dels col·lectius – els anomenats essencials – que en els pitjors moments d’esta crisi han mantingut les seues activitats, els cossos i forces de seguretat de l’estat, les unitats d’emergència de l’exèrcit, treballadores i treballadors de serveis de neteja, del sector del transport, els nostres llauradors i ramaders, i una llarga llista de persones que, literalment, s’han jugat la vida eixint cada dia de casa per anar a treballar.

Per últim, tots els Grups Polítics de la corporació municipal d’Albal desitgem, en nom de tota la població, acompanyar en el sentiment i fer arribar el nostre més sentit condol als milers de famílies que han patit la pèrdua d’algun ser volgut. I també, enviar un missatge d’ànims i esperança a les persones que encara hui patixen els efectes devastadors d’esta malaltia.

Sabem que no serà fàcil i que encara ens caldrà passar per moments molt dolorosos. També som conscients que, darrere de la crisi sanitària, apunta ja una altra crisi econòmica brutal i és la nostra obligació provar de ser útils a la ciutadania d’Albal minimitzant, tant com puguem, els seus efectes. Açò encara no s’ha acabat, però tenim el convenciment que amb l’ajuda i responsabilitat de totes i tots, eixirem”.

Corporació Ajuntament Albal.