Alumnat del IES ALBAL es forma en igualtat

Dissabte 2 octubre 2021 | Educació

Durant el mes de novembre s’intensifiquen les campanyes que lluiten contra la violència de gènere, amb motiu del 25N, declarat Dia per l’Eliminació de la Violència contra les Dones, per banda de Nacions Unides.
L’Ajuntament d’Albal, en col·laboració amb la Mancomunitat de l’Horta Sud reforcen la lluita contra esta xacra social, a través de programes i projectes centrats en l’educació dels joves, amb la condició de sensibilitzar-los i guiar-los en el coneixement de les principals causes que deriven en tipus de violències.
Del 2 al 24 de novembre, van a desenvolupar-se xarrades formatives, dirigides a tot l’alumnat dels cicles de secundària, coordinades des del departament d’Igualtat, encapçalat per la regidora Melani Jiménez.
L’entitat intermunicipal ha aportat les seues pròpies ferramentes amb el programa ‘Prevenció de Violència sexual i violència masclista pel consum de pornografia en adolescents’, elaborat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i impartit per la Unitat d’Igualtat de l’entitat comarcal i s’impartirà a totes les classes de 3r ESO fins al pròxim 16 de novembre.
L’activitat pretén previndre conductes violentes i masclistes a través d’una educació afectiva-sexual entre els adolescents del municipi.