Solidaritat i esport en l’Escola de Karate

Dimecres 27 maig 2020 | Esports, Social

Solidaritat i esport: senyes d’identitat de l’Escola Municipal de Karate

La crisi del coronavirus està deixant històries veritablement humanes. La que hui vos podem contar ve de la mà de les dues monitores de l’Escola Municipal de Karate. Davant la pandèmia i la consegüent crisi humana que s’ha derivat no han deixat de mantindre viu l’esperit de l’esport entre el seu alumnat però també han promogut la solidaritat, ajudant als més necessitats.

Pel que fa a l’esport, Cristina Ortiz i Paula Ojeda han facilitat sessions de karate online per continuar formant als esportistes locals. Però al saludable món l’esport hi ha moltes persones que també contribueixen a fer un món millor, elles són un exemple. En els darrers dies han fet una donació de 100 mascaretes higièniques a l’Ajuntament, que amés duen dues ampolletes d’hidroalcohol i, amb la implicació del seu alumnat han aconseguit replegar 100 kg d’aliments que han donat Cáritas Albal.

En l’esport les medalles no només arriben dels mèrits als campionats sinó pel cor de les persones, algunes mereixen la medalla d’or i el pòdium.