Marisa Rico Orero serà la pròxima Musa de la Música de la SJMA

Dijous 3 novembre 2022 | Cultura

La Junta Directiva de la Societat Joventut Musical d’Albal presentarà a la nova Musa de la Música 2022-2023 durant els actes en honor a Santa Cecilia, patrona de la música.
L’albalenca Marisa Rico Orero es convertirà així en la màxima exponent de l’entitat cultural, que també estrena nou president, Daniel Reinón. L’entitat cultural, amb quasi una trajectòria centenària de promoció i foment de la música en la localitat, es prepara per a celebrar els actes patronals de Santa Cecilia amb un ampli programa d’activitats i moltes novetats, com ja van avançar en el programa Un Fum de Veus, emés el passat 18 de novembre en l’emissora municipal, Ràdio Sol Albal.
Marisa Rico Orero va començar el seu recorregut musical en 2006 amb una base musical pianista, posteriomente va passar al violoncello fins que finalment va triar la flauta travessera com a fidel companya de viatge.
‘Vull viure este somni amb il·lusió i intensitat’ contestava la jove de 19 anys sobre el seu futur com a Musa de la Música. ‘Abraçar totes les experiències que vinguen i representar la nostra societat musical que sempre ha atorgat un gran prestigi a Albal’.
L’acte de presentació tindrà lloc el dissabte 26 de novembre, a la Casa de Cultura.