Les Falles 2024 apleguen a Albal

Dijous 7 març 2024 | Festes

El divendres passat, Albal es va omplir de música, emoció i ambient faller en la Cridà de Falles 2024. Mireia Fuentes i Camila Ramón, Falleres Majors de la Junta Local Fallera d’Albal, es van dirigir a tots els veïns, veïnes, fallers i falleres del nostre municipi des del balcó de l’ajuntament, per a proclamar l’inici de les Falles 2024. Acompanyant a les Falleres Majors estava les seues Corts d’Honor, el seu president, José Miguel Salas, el seu vicepresident primer José Ricardo Zacarés Rego, l’alcalde José Miguel Ferris i la regidora de Festes i vicealcaldessa María José Hernández.

Les set comissions falleres d’Albal, soltaren els seus globus per a omplir el cel d’Albal en els colors de les seues falles, mentres sonava el nostre himne. En acabar, tots van assistir a l’Església Mare de Déu dels Àngels per a fer entrega del ram.

Continuant en la programació de Falles, el dissabte va tindre lloc la cavalcada del Ninot, a on totes les comissions falleres desfilaren pels carrers del poble per a acabar, finalment, en la plaça del Jardí.
Fades, avatars, gnoms, criatures del bosc i molt més. Una desfilada en el que van conseguir sorprendre i fer-nos riure, tant als veïns com al jurat, en la seua posada en escena. La corporació municipal i la JLF disfrutaren de tot l’acte i l’art que, un any més, ompli els carrers del nostre poble.