L’Associació del barri de Sant Antoni d’Albal inicia la festa tradicional que ha duplicat els associats

Dimarts 17 gener 2023 | Ajuntament, Festes, Municipi, Social

Amb el sopar tradicional s’han iniciat esta nit a Albal els actes en Honor a Sant Antoni, ajornant la Cremà de la foguera per a divendres pròxim i la resta d’actes religiosos, degut a les fortes ratxes d’aire que al llarg de la jornada s’estan donant a la població.
La festa està a càrrec de l’Associació del sant homònim que presideix Vicen Albert i a hores d’ara es reuneix a un bar del barri per donar inici als actes que s’allargaran fins divendres 19 de gener, jornada en la que s’han concentrat les activitats tradicionals i religioses: la Cremà de la foguera, el passacarrer i la missa. “Garantir la seguretat era prioritari”, ha assegurat hui Ramón Marí., l’ alcalde de Albal, que esta nit assisteix al sopar juntament amb membres del seu Govern; Sergio Burguet, Lola Martínez i Anna Duato.
Vicen Albert ha confirmat que la festa de Sant Antoni a Albal ha duplicat els socis, passant d’una desena a més de 30 persones i que, proper any hi haurà més adhesions, “és una festa oberta a tot el poble”, ha destacat.
El rector Engraci Bataller també els acompanya en el sopar i s’ha mostrat molt content de comprovar la bona resposta a la festa i el carinyo “a un sant popular com és Sant Antoni”, ha dit. Segons el pàrroc, la pandèmia ha estat una situació límit, “que ens ha fet valorar més i millor les coses”.