L’alcalde d’Albal, Ramón Marí, dona positiu en COVID-19

Dimarts 12 gener 2021 | Sense categoria

L’alcalde d’Albal, Ramón Marí, ha donat positiu en COVID-19. Es troba en aïllament i confinat a casa, des de fa dies, en confirmar-se que un familiar convivent, presentava símptomes compatibles amb el virus. El primer edil mantindrà la quarantena fins que la prescripció mèdica l’estipule.

El President de l’Executiu d’Albal explica que es troba ben just en el dia en què havia publicat en les xarxes socials municipals de l’Ajuntament i en la seua pròpia, un comunicat on expressa la seua emoció i alegria perquè en esta jornada s’ha injectat la primera vacuna a una anciana de la residència municipal local. Antonia Mora de 86 anys i els 42 residents restants han rebut la primera dosi de l’esperança, en 20 dies rebran la segona. També s’ha vacunat al personal del centre de majors i ahir la van rebre els 50 sanitaris del Centre de Salut de la localitat. Cal assenyalar que la residència municipal d’Albal manté a 0 els contagis.

Ramón Marí apel·la a la responsabilitat de la ciutadania i confirma que tot i l’aïllament, continuarà treballant des de casa. L’alcalde apunta que, les xifres que ens deixa la COVID-19 a Albal no són bones i que, segons dades de la Conselleria de Sanitat, “venen dies difícils”. Per això, demana prudència i responsabilitat i que, en la mesura que siga possible, es limiten els contactes i romanguen a casa, “hem de frenar la incidència i és responsabilitat de totes i tots”.