L’Ajuntament iniciarà el 7 de novembre els treballs de reparació i repavimentació de l’Avinguda Corts Valencianes

Dimecres 2 novembre 2022 | Municipi

L’Ajuntament d’Albal iniciarà a partir del 7 de novembre els treballs de reparació i repavimentació de l’Avinguda Corts Valencianes, obres que s’executaran al llarg d’un període de sis setmanes.

Des de l’àrea d’Urbanisme del consistori local informen que el pròxim dilluns començaran amb el projecte en la intersecciódes des de l’Avinguda Corts Valencianes amb l’Avinguda Pare Carlos Ferris, per la qual cosa no serà possible la circulació, així com tampoc l’accés als garatges adjacents.

Quant al servei de transport públic, els autobusos 179 (Albal — Paiporta) i 180 (Albal – València) no discorreran a través d’esta via durant el període indicat, traslladant la seua ruta exclusivament en l’Avinguda Pare Carlos Ferris on s’ampliaran el nombre de parades, afegint-se a l’altura del carrer Hernández Lázaro, intersecció de l’avinguda Corts Valencianes i al carrer Tabacalera.

El servei de neteja i recollida de residus també es veurà afectat, modificant-se la ubicació dels contenidors que es traslladaran als carrers adjacents.

A mesura que avancen les obres i la pavimentació adquirisca resistència s’obrirà el trànsit de vehicles en els trams indicats.