L’Ajuntament i l’Associació ‘Del Camp a la Taula’, signen el conveni de col·laboració

Divendres 25 març 2022 | Ajuntament

El consistori destinarà 20.000 euros al foment del comerç local i l’impuls d’accions de sostenibilitat ambiental, a través del conveni anual que manté amb l’associació local ‘Del Camp a la Taula’. L’acord s’ha rubricat este matí entre l’alcalde Ramón Marí i David Chiralt, president del col·lectiu. Les dues parts es comprometen a col·laborar per a promoure i fer costat a les activitats de sostenibilitat mediambiental i suport als productors locals que l’associació desenvolupa.

L’Ajuntament, que destina una ajuda directa de 20.000 euros, coordinarà estes accions a través de la regidoria de comerç, sostenibilitat i canvi climàtic que dirigeix Jose Arias, també present en la signatura.

Nou anys amb el medi ambient i la sostenibilitat

“Del Camp a la Taula” va nàixer en 2013 per a impulsar accions tendents al consum de productes ecològics, locals i de temporada que contribueix a difondre una dieta sana i saludable, conscienciar a la ciutadania de la necessitat d’un model de consum més responsable, així com col·laborar amb els xicotets productors locals per a donar-se a conéixer i que, els seus productes, tinguen eixida, a un preu digne i raonable, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.