L’Ajuntament destina més de 400.000 euros al Pla Resistir

Dilluns 24 maig 2021 | Ajuntament, Municipi

Fa just un mes que l’Ajuntament d’Albal va ingressar les ajudes de la primera convocatòria del Pla Resistir al que ha destinat més de 400.000 euros. En el primer abonament es van beneficiar 87 autònoms i pimes del municipi que van rebre una quantitat que oscil·la entre els 2.000 i 7.400 euros. Des de demà dimarts 25 de maig i fins al dimarts 8 de juny, es poden sol·licitar les ajudes de la segona convocatòria, els interessats poden realitzar la tramitació -telemàticament- a través de la seu electrònica del consistori o presencialment per registre d’entrada en l’AMIC, mitjançant presentació d’instància general.

Al març, l’ajuntament que presideix Ramón Marí, també va aprovar al març una ordenança municipal per a suspendre el pagament de les taxes per terrasses. Una decisió que ja l’any 2020 va suposar la pèrdua de 12.000 euros en impostos per al consistori.

“Compensar les restriccions sobre els tancaments de l’hostaleria i les posteriors mesures implantades per la pandèmia, centrades en la reducció de l’aforament i dels horaris, ha sigut el nostre objectiu”, ha explicat l’alcalde, Ramón Marí.