L’Ajuntament posa en marxa una nova ferramenta tributària, més fàcil i intuïtiva

Dijous 30 setembre 2021 | Municipi

L’Ajuntament ha posat en marxa una nova ferramenta tributària, pretén facilitar la informació i assistència a les persones i aconseguir que Internet es convertisca en el principal canal de comunicació amb la ciutadania.

En el vídeo que adjuntem pots anar familiaritzant-te amb l’eina amb la qual l’agència manté l’assistència personalitzada i cerca oferir altres vies de comunicació i atenció, especialment en l’actual context derivat de la pandèmia. En breu, la ciutadania d’Albal podrà accedir directament des del portal web municipal www.albal.es

Els canvis que s’han dut a terme en la web se centren en un nou disseny més intuïtiu, en una estructura més accessible i en l’actualització i un millor ús dels elements visuals i gràfics. Així mateix, s’ha realitzat una revisió i millora dels continguts i utilitats que ofereix el portal.

Empra un llenguatge rigorós, però clar i comprensible per a facilitar l’experiència a la persona usuària, al mateix temps que ofereix informació relativa als tributs competència de l’ATV i assistència en els tràmits i gestions a realitzar.