L’accés a Albal per la CV33 és ara més segur

Divendres 17 gener 2020 | Municipi

Albal ha millorat la il·luminació dels voltants del nou polígon industrial, situat al sud de la població, en la zona del *Braç del *Vicari, on s’ha instal·lat un conegut restaurant de menjar ràpid i on ja opera una estació de servei. Garantir un accés segur a aquesta zona era un objectiu urgent del govern de Ramón Marí, atés que ara que està sent més freqüentat per gent jove que accedeix a peu a McDonald’s.
Les instal·lacions elèctriques d’aquest tram no són totes de competència municipal, el manteniment d’algunes d’elles correspon a la Generalitat pel que l’alcalde va sol·licitar a la Conselleria de Rehabilitació i Regeneració Urbana la celeritat en l’actuació, com així ha sigut. Dilluns passat van arreglar la torre principal instal·lada en la rotonda d’entrada a Albal des de la CV33 i a més s’han col·locat llums viàries en els cuatre passos de zebra que discorren entorn d’aquesta circumval·lació, advertint del pas de vianants.
Aquest divendres, els Serveis Municipals de l’ajuntament han començat a fer treballs en les lluminàries instal·lades des de l’Avinguda Pare Carlos Ferris fins al nou espai industrial. Es posaran en marxa huit fanals, amb il·luminació LED, “que converteix en segur aquest tram de la població que ara està sent molt freqüentat per la creació del nou local d’oci i restauració”, explica el primer edil.
Marí dona resposta així a les peticions veïnals que havia rebut des de l’obertura del McDonald’s, especialment de pares i mares amb fills adolescents que acudeixen a la zona pel reclam del nou restaurant. El President de l’executiu explica que no seran les úniques actuacions en matèria de seguretat i accessibilitat. Fonts municipals anuncien que existeix un compromís per part de la Conselleria de millorar la imatge de la rotonda d’entrada al municipi des de la carretera CV33 -que connecta des de Torrent amb Albal- i el de construir una nova un poc més endavant i que delimitarà l’accés a Beniparrell.