III Fira del Llibre d’Albal

Dilluns 29 abril 2024 | Cultura

El passat dimarts 23 d’abril, coincidint en el Dia Internacional del Llibre, es va clausurar l’III Fira del Llibre d’Albal, portada a terme per la regidoria de Cultura conjuntament en l’Associació de Comerciants d’Albal ACIXEA, Unió Gremial, la Diputació de València i el SARC i a la que s’ha sumat el Col·lectiu per la Sororitat. Una tercera edició en una gran varietat d’activitats, per a tots els públics, pensades per a promoure l’hàbit de la lectura i promocionar i recolzar al comerç local.

Una setmana literària que va començar el passat 19 d’abril i que el diumenge 21 va obrir les portes de la III Fira del Llibre en el pati del CEIP San Blas, en la que es varen preparar diferents activitats literàries i tallers com ‘Amb contes i emoció’ i ‘Com treballar les emocions a través dels contes infantils’ impartits per Natalia Peris, o la presentació del llibre ‘Alunia’, obra de Miguel Ángel Font i que té la particularitat d’estar adaptat a persones en discapacitat visual. També es va presentar la iniciativa ‘Mans al terra’, agrupació centrat en el conte i regeneració del sol. Una jornada que a més dels estands de comerciants locals d’ACIXEA, va contar en animació infantil, pintacares i un taller de marcapàgines.

Una Fira del Llibre que ha ubicat les seues activitats en diferents dependències municipals, com contacontes per a menuts i adults en la Biblioteca Municipal; l’obra de teatre ‘El meu Federico’ de la companyia l’Últim Toc Teatre; la presentació del lliure ‘Cuentos para educar sin estereotipos’ de María Gijón Sánchez; o l’acte musical, ‘Quasi’ en la Casa de la Cultura.