FECACV inicia els actes commemoratius pel Dia d’Andalusia a Albal

Dilluns 21 febrer 2022 | Cultura

La Federació d’Entitats Culturals Andaluses a la Comunitat Valenciana (FECACV) ha celebrat els actes commemoratius pel Dia d’Andalusia, que enguany homenatgen Jaén

La programació s’iniciava el 18 de febrer en Albal, amb el sopar de gala que va reunir autoritats i associacions andaluses de tota la comunitat. Per part de la localitat van acudir a l’esdeveniment l’alcalde Ramón Marí, el portaveu del Partit Popular José Miguel Ferris i la presidenta de l’associació local (ACA Albal), Ana Belén Cabrera, que van ser rebuts per la presidenta de FECACV, Puri Torres i la reina de l’entitat, Estrella Peiró.

La celebració va continuar el cap de setmana. El dissabte 19 de febrer, el Palau de Congressos va acollir el festival de folklore andalús amb l’actuació dels quadres de balls de les entitats de FECACV i del grup SOMOS DEL SUR. La missa rociera i l’ofrena floral en honor a la Verge de la Rosada va tindre lloc ahir a l’Església de Sant Luís Beltrán de València, posant el fermall d’or a una jornada que es reprenia per primera vegada, després de la pandèmia de la COVID-19.