El Jardí s’alça amb tots els guardons en l’acte dels Premis de les Falles de 2022

Dimecres 16 març 2022 | Festes

La Falla El Jardí ha alçat l’estandard de cadascun dels guardons que s’han atorgat esta vesprada a l’acte d’entrega de Premis de les Falles d’Albal 2002: en els monuments grans i infantils, en la cavalcada, el llibret, enginy i gràcia i als ninots indultats. L’acte ha estat presidit per l’alcalde Ramón Marí, el regidor de Festes Sergio Burguet, el president de Junta Local Fallera (JLF), Ismael Pons i les Falleres Majors d’Albal: Rosana Galán Alemany i Gabriela Martínez Burriel.

Els monuments guanyadors tenien per lema: Falla Gran: Mèxic i el monument infantil: Històries canines.

La comissió està presidida per Carlos Baviera Moreno, juntament amb l’Infantil Tonet Marí Granadero i les seues regines Carla Torralba Hernández i Inés Sanz Galán que no han pogut amagar l’emoció al pujar a l’escenari que s’ha ubicat a la porta del consistori, a la plaça del Jardí. L’oratge ha respectat l’acte que s’havia avançat en previsió pel risc de pluja i vent.

S’han atorgat altres guardons:

El Premi a la Igualtat atorgat pel Col·lectiu la Sororitat d’Albal ha estat per a la Falla La Florida i el de concurs de truc ha estat per la Falla L’Amistat.

Sis falleres i fallers han estat distingits amb el bunyol d’or, brillants i fulles de llorer, per la Falla Joventut:  Amparo Tomás Berenger, per la Falla La Florida: Juan Ruiz Cozar, Falla Poble: Jorge Fernández Gómez, Felix Molina Fernández, Emilio Navarro Visiedo i Falla Hort: Ana  Vila i Puchalt