Cinema a la Casa de Cultura

Divendres 6 març 2020 | Cultura

Els dies 13, 14 15 de març, hem preparat 6 sessions de cinema a la Casa de Cultura, per a tots els públics, amb la projecció de la pel·lícula “La llamada de lo salvaje”, dirigida al públic més jove i la pel·lícula “Hasta que la boda nos separe”, comèdia espanyola, per a un públic més adult.

Les sessions programades queden de  la següent manera:

Divendres 13 de març
1a sessió a les 19.00 h “LA LLAMADA DE LO SALVAJE”
2a sessió a les 22.30 h “HASTA QUE LA BODA NOS SEPARE”

Dissabte 14 de març
1a sessió a les 17.00 h “LA LLAMADA DE LO SALVAJE”
2a sessió a les 19.00 h “HASTA QUE LA BODA NOS SEPARE”

Diumenge 15 de març
1a sessió a les 17.00 h “LA LLAMADA DE LO SALVAJE”
2a sessió a les 19.00 h “HASTA QUE LA BODA NOS SEPARE”

Venda anticipada d’entrades a l’Ajuntament.

Sinopsi: “La llamada de lo salvaje”
Conta la història de Buck, un gos bonàs la vida del qual canvia de la nit al dia quan el seu amo es muda de Califòrnia als exòtics paratges d’Alaska, durant la febre de l’or, a la fi del segle XIX. Com a principiant d’un grup de gossos de trineu (i posteriorment el seu líder), Buck experimenta una aventura que mai oblidarà, trobant el seu lloc en el món i convertint-se així en el seu propi amo.

Sinopsi: “Hasta que la muerte nos separe”
Marina (Belén Cuesta) es guanya la vida organitzant casaments, i no perquè és especialment romàntica, sinó perquè com ella diu: “quan la gent està enamorada, no mira els diners”. A diferència dels seus clients, Marina viu sense lligams ni compromisos… fins que una nit coneix Carlos (Álex García), un ‘affaire’ més per a ella i un moment de feblesa per a ell. Perquè Carlos té novia: Alexia (Silvia Alonso), una xica perfecta i amiga d’infància de Marina. Tot es posarà potes enlaire quan Alexia descobrisca la targeta de visita de Marina entre les coses de Carlos, i ho interprete com una proposta de matrimoni, dient que sí immediatament. Clar que, els plans de boda plantejaran infinits problemes que amenacen de destruir la seua relació.