Albal cedeix l’antic Ajuntament al Centre de Salut per a la vacunació de la grip

Dimarts 6 octubre 2020 | Municipi, Social

La Conselleria de Sanitat ha començat a desenvolupar la campanya de vacunació de la grip este dilluns 5 d’octubre. A Albal, que ha rebut les primeres 2.750 dosis, començà ahir per la injecció als 40 sanitaris del seu Centre de Salut i este dimarts ha seguit amb els primers 80 veïns i veïnes que pertanyen als grups de risc. Amb l’objectiu de col·laborar amb este període sanitari que arriba enmig de la crisi provocada per la COVID-19, el consistori que presideix Ramón Marí ha cedit un espai situat en l’antic ajuntament perquè es desenvolupe amb totes les mesures sanitàries i de seguretat i que allibera de pacients al centre sanitari, encarregat de coordinar la campanya. La Policia Local també vetlarà per la seguretat viària i per als vianants en els voltants de l’edifici que es troba al carrer Sant Anna número, 8 contigu a les consultes mèdiques de l’ambulatori.

Des de la direcció del centre agraeixen el suport institucional amb la campanya que enguany cobra més importància per la pandèmia, des de la seua presència, el consistori albalenc està en permanent contacte amb la direcció del centre ambulatori. Conéixer la realitat sanitària, oferir la seua logística i ajudar en el treball i atenció que es presta als pacients ha sigut una prioritat en l’agenda de l’executiu local.

Primer, els grups de risc

La campanya es realitzarà en diferents etapes, donant prioritat als grups de risc, les persones majors de 65 anys seran les primeres a vacunar-se el pròxim dilluns. Els seguiran els xiquets i xiquetes menors de 14 anys que compten amb alguna patologia i que podran fer-ho des del 8 d’octubre. El torn per als adults menors de 65 anys serà a partir del 26 d’octubre i els menors de 14 anys, sense patologies, el 3 de novembre.

Com puc vacunar-me?

La vacunació es realitzarà mitjançant cita prèvia en el telèfon 963 42 53 00 i este serà el seu horari: de dilluns a divendres de 12 a 13 hores –en les dependències de l’antic Ajuntament- i a les vesprades, de 17 a 18 hores en el Centre de Salut.