Unitats de les Forces Armades es despleguen a Albal per a donar a conéixer les seues missions entre la població

Divendres 21 maig 2021 | Municipi

Sota la direcció del Regiment d’Operacions d’Informació nº1, diverses unitats de les Forces Armades, realitzen un desplegament en diversos municipis de València, entre ells Albal, “per a realitzar exercicis d’interacció personal simulats, en un entorn civil, amb motiu de tindre la instrucció necessària per a les seues missions, tant nacionals com internacionals”, així ho han traslladat hui a l’alcalde Ramón Marí, amb qui han mantingut una trobada a l’Ajuntament.

Les Forces Armades es troben en la localitat de l’Horta Sud des d’este passat dilluns i ho faran fins demà divendres i després de quatre dies per Albal han agraït l’amabilitat de la ciutadania a la qual donen a conéixer les seues accions. “Els anys d’experiència en operacions internacionals del nostre exèrcit, han demostrat que les accions de les nostres tropes, repercuteixen de forma molt important en l’opinió favorable, que es puga formar la població civil de la zona, sobre la nostra missió”, han assegurat.

El Regiment d’Operacions d’Informació nº1, està situat en l’aquarterament Sant Joan de Ribera de València, és la unitat de referència per a la realització d’activitats militars d’informació en l’Àrea d’Operacions. Enguany organitza un dels seus exercicis principals, el Tridente Gris 21 que reuneix unitats de totes les Forces Armades.