Últims passos d’Albal Camina, que tornarà després de les vacances

Dimarts 28 juny 2022 | Esports, Social

Finalitza el curs de ‘Albal Camina’, el projecte es pren unes merescudes vacances d’estiu després de promoure l’activitat física durant la crisi sociosanitària de la COVID-19.
Més d’una trentena d’usuaris i usuàries han caminat hui, per última vegada esta temporada, fins a l’Ermita de Santa Anna on l’Ajuntament d’Albal els ha oferit un esmorzar saludable amb motiu d’este emotiu comiat.
‘No és un adeu’, assegurava el monitor de l’activitat Daniel Ocaña, que ha fet un balanç molt positiu de la primera presa de contacte de ‘Albal Camina’ en la localitat, una iniciativa que forma part de l’IV Pla de Salut Pública i que ha sigut reconeguda en la Gala de l’Esport local. ‘A partir de setembre continuarem fomentant la salut pas a pas’ indicava Ocaña, que també posava en valor esta iniciativa com una eina de dinamització social. ‘Parlem, riem i ens coneixem els uns als altres, formant esta xicoteta família que descobreix els bonics paisatges d’Albal’.
A esta última jornada de ‘Albal Camina’, també s’ha sumat la regidora de Benestar Social del consistori local Lola Martínez, que ha volgut aprofitar l’oportunitat per a animar a veïns i veïnes perquè ‘se sumen a este moviment, una iniciativa que ens uneix com a poble i que ens acompanya en el camí cap a la salut’.