Ramón Marí sol.licita suport a la Delegació de Govern per acabar amb els robatoris a la Urbanització Santa Anna

Dilluns 23 maig 2022 | Ajuntament, Municipi

El Govern Local que presidix Ramón Marí ha encetat la setmana abordant el problema dels robatoris que s’estan produint des de fa uns tres mesos, a la Urbanització Santa Anna, ubicada en la periferia de la localitat de l’Horta Sud. La Junta de Govern celebrada aquest matí ha abordat este problema, per la qual cosa, des de l’Executiu i en coordinació amb les forces de seguretat estan demanant la col·laboració ciutadana per posar fre a estos fets i capturar als delinqüents. Al mateix temps que conviden a no fomentar l’alarma social.

Són vuit els habitatges que han patit els robatoris, uns fets que, com no podía ser d’altra manera, mantenen preocupats al veïnat i a l’alcaldia que s’ha posat mans l’obra de manera immediata.

La Junta de Govern Local ha abordat este matí este problema. La setmana passada Ramón Marí va reunir d’urgència a les dos associacions del barri residencial per posar en comú aquestos fets. Des de passat 15 de maig, el municipi ha reforçat la vigilància i patrullatges a través de la policía local, ha demanat col•laboració a la Guàrdia Civil, i demà mateix s’instal•larà càmeres de video vigilancia. Amés, es va a tancar algun dels accessos a la urbanització per perimetrar les entrades i eixides.

Malgrat els controls durant tota la setmana, de dia i de nit, este cap de setmana han hagut dos nous robatoris, un fet que ja ha segut traslladat per banda del primer edil a la Delegació de Govern. Gloria Calero ha mostrat el seu suport a Ramón Marí i hui mateix mantindran una reunió telefònica hui per concretar més accions.

El president del consistori informa que està en permanent contacte amb es residents de Santa Anna que agraeixen el suport municipal. Esta setmana tornarà a convocar-los a una nova reunió per continuar abordant este assumpte.