Ramón Marí, alcalde de la localitat, visita les obres del carrer Sant Roc, on inverteix 575.000 euros

Dijous 2 febrer 2023 | Ajuntament, Municipi

La tercera fase de la semipeatonalització del centre històric d’Albal es troba en execució, amb les obres del carrer Sant Roc que prossegueixen a bon ritme, complint amb la previsió d’estar acabades en termini. Els responsables tècnics del projecte redactat per l’arquitecte Manuel Vila confirmen a l’alcalde Ramón Marí que estaran concloses a l’abril.

Per ser considerades “d’especial risc”, el primer edil ha mostrat la seua alerta i interés per l’evolució del projecte urbanístic, per on transita – diàriament – l’alumnat i famílies per a accedir a dos centres escolars: el col·legi públic Juan Esteve i L’Escoleta infantil, amb l’afegit que és un barri habitat per persones d’avançada edat. Segons ha explicat Marí, “les obres compten amb un protocol de pas segur”, així ho han traslladat els serveis municipals a la direcció de les escoles. El primer edil va aprofitar la visita per a conéixer a la directora del centre d’infantil i la seua opinió sobre els treballs, la docent va agrair li va traslladar la seua satisfacció que convertiran el carrer en un espai accessible i el barri més modern, també va aprofitar per a sol·licitar la instal·lació d’una tanca que delimite l’entrada de l’escola infantil de la vorera per a evitar l’eixida espontània dels xiquets i xiquetes, aconseguint el compromís de l’Ajuntament. El president del consistori també va conversar amb alguns dels residents i va prendre nota de les seues aportacions.

El carrer en execució ocupa una superfície urbana de 2.245 m², amb l’actuació s’eliminen les barreres arquitectòniques, es renova la xarxa d’aigua potable i converteix les seues voreres en segures i transitables, augmentant el seu ample.