Ràdio Sol participa en el Dia Mundial de la Ràdio

Dimecres 12 febrer 2020 | Cultura

Ràdio Sol participa en la segona jornada del Dia Mundial de la Ràdio al Palau de la Generalitat

La jornada està organitzada per la FVMP y la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes XEMV

El 13 de febrer va ser proclamat Dia Mundial de la Ràdio per l’Assemblea de Nacions Unides, una data que porta celebrant-se de manera oficial des de l’any 2012. La ràdio va ser concebuda com un mitjà de comunicació pròxim, capaç d’arribar a qualsevol racó del món. Una eina d’expressió on cada persona pot trobar la seua veu, gràcies al seu caràcter plural i divers. Este mitjà va suposar una vertadera revolució de la comunicació i ha sigut protagonista en moments de rellevant importància al llarg de la història. En l’actualitat, malgrat l’aparició de gegants de la comunicació com la televisió o Internet, la ràdio continua sent el mitjà més usat a tot el món.

Amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XMEV) organitzarà per segon any consecutiu una jornada dedicada a la ràdio, que tindrà lloc demà dijous 13 de febrer, de 10 a 13 hores, a la Plaça Manises, enfront del Palacio de la Generalidad Valenciana.

Una vintena d’emissores municipals es reuniran per fer possible un programa especial, a peu de carrer i de tres hores de durada. Un acte que serà possible gràcies al treball de la XEMV que presideix Pilar Moreno, junt a la Federació de Municipis i Províncies (FVMP). L’acte compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València , els seus presidents Ximo Puig i Toni Gaspar inauguraran l’espai de ràdio, en directe.

Ràdio Sol Albal també estarà present a la festa de la ràdio. L’equip de l’emissora de casa comptarà amb el seu propi estand i ho faran acompanyats per l’alcalde de la població, Ramón Marí. El programa especial del Dia Mundial de la Ràdio, es podrà escoltar per la nostra sintonia (93.7 FM) a partir de les 20.30 hores.