Ràdio Sol celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Divendres 14 febrer 2020 | Ajuntament

L’emissora municipal de l’ajuntament d’Albal (Ràdio Sol) s’ha sumat als actes commemoratius del Dia Mundial de la ràdio organitzats per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) al costat de la Xarxa d´Emissores Municipals Valencianes (XEMV). Des del passat 2016, més de 30 radis de titularitat pública -abrigades per la Federació- treballen de manera conjunta i comparteixen sinergies per a oferir servei públic, de proximitat i contribuir a la vertebració del territori.
La jornada es va celebrar este dijous 13 de febrer en la Plaça de Manises de València, a les portes del Palau de la Generalitat i la Diputació de València. Va ser inaugurada pel president del Consell, Ximo Puig, el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, la Primera Tinent d’alcalde de València, Sandra Gómez i el president de la FVMP, Rubén Alfaro que al costat de la coordinadora de la XEMV, Pilar Moreno, van fer una lloança al mig radiofònic coincidint que és “el més immediat, pròxim i càlid”. En paraules de Ximo Puig, “fonamental per a la democràcia”.
Per segon any consecutiu, més de 20 emissores van participar en este programa especial, pel qual van passar més de 200 persones per a poder disfrutar d’esta emissió en directe. Una d’elles va ser Ràdio Sol amb la seua coordinadora Anabel Pastor, al capdavant. El set de l’emissora va rebre la visita de l’alcalde Ramón Marí que, un any més, ha secundat amb la seua presència l’acte i que lidera una de les emissores més antigues de la Comunitat. La ràdio púbica d’Albal compleix quasi 30 anys de vida, sent una de les primeres a apostar per la creació de la XEMV i de rebre la llicència d’emissió. Ràdio Sol compta en la seua graella amb 61 espais, sent 16 de producció pròpia i amb una aposta molt especial pels Serveis Informatius que s’emeten en quatre edicions.