Multat un segon puter amb 800 euros, al qual la Policia Local va descobrir mantenint relacions sexuals en una furgoneta

Dilluns 14 març 2022 | Municipi

El dia 9 de març, després dels ressons del feminisme sonant encara als carrers d’Albal, que acabava de celebrar el 8M més multitudinari de la seua història, en un patrullatge rutinari de la Policia Local per a detectar i dissuadir el consum de prostitució, els agents van sospitar d’un vehicle on presumien que s’estava practicant sexe.

Efectivament, el consumidor i la dona prostituïda van reconéixer l’acció fruit de la sanció i després dels fets l’Ajuntament d’Albal ha alçat la segona sanció administrativa en tan sols un mes. El puter, un jove de València i que conduïa una furgoneta va ser multat amb la màxima multa que està regulada en l’ordenança municipal el setembre passat i que ascendeix als 800 euros.

Fonts de la investigació assenyalen que la Policia Judicial investiga el bitllet amb el qual va pagar el prostituïdor al qual se li podria imputar un possible delicte de falsedat de moneda.

Albal pionera en la lluita

Després de la primera sanció a un puter el mes de febrer passat i el ressò social arran de la multa a un puter —un jove natural d’un poble de l’Horta Sud—, i gràcies a l’aprovació de l’ordenança de la dignitat, que ha promogut el Govern Local que presideix Ramón Marí, l’alcalde s’ha dirigit a la Consellera de Justícia, Governació i Reformes Democràtiques de la Generalitat Valenciana, Gabriela Bravo.

En l’escrit li manifesta el seu suport en la lluita contra la prostitució i la violència exercida contra les dones, posicionant-se a favor de l’abolicionisme. El primer edil li anuncia, com ja ho fera en declaracions als mitjans de comunicació, que Albal crearà allotjaments per a les dones víctimes de tràfic i pretén empadronar-les.

L’alcalde ha felicitat l’Intendent de la Policia Local Manuel Ocaña per l’actuació, “no volem esta imatge per al nostre poble, ni que les dones patisquen explotació. Estem sent pioners en la lluita contra el tràfic de dones i xiquetes i en el combat per l’erradicació de la violència de gènere amb resultats molt lents, però sense defallir”, reivindica Ramón Marí.

Més Policies, més seguretat i major vigilància

El municipi va incorporar cinc agents i va consolidar el càrrec d’un altre efectiu la setmana passada. D’esta manera consolida totes les places de la Policia Local i ascendeix a 28. “Una bona notícia per a la seguretat ciutadana i que ens permet controlar més i millor els punts negres on acudeixen els prostituïdors com s’ha demostrat esta setmana passada”, subratlla el primer edil.