Més d’un centenar de veïns i veïnes d’Albal, Beniparrell, Catarroja i Massanassa utilitzen l’autobús gratuït que ha possibilitat els seus Ajuntaments per a la immunització massiva

Dimarts 27 abril 2021 | Ajuntament, Municipi

Accés constant, des de primera d’este matí, als autobusos gratuïts que han possibilitat els Ajuntaments d’Albal, Beniparrell, Catarroja i Massanassa per a facilitar el transport de la ciutadania fins al punt de vacunació massiva de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Al tancament d’esta notícia, més d’un centenar de veïns i veïnes d’estes poblacions havien utilitzat el servei per a acudir a la immunització. Els que han fet el trajecte a les 12 hores, anaven acompanyats de l’alcalde d’Albal, Ramón Marí i de la vicealcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent. En aproximadament 40 minuts, l’autobús d’AUVACA ha traslladat este dimarts 27 d’abril, a persones d’entre 60 a 65 anys que han rebut la primera dosi d’AstraZeneca. El pròxim 30 d’abril, serà el torn dels majors de 70 anys que seran vacunats amb Pfizer.

LA CIUTADANIA COTENTA I ESPERANÇADA

“Com arribaré fins allí?” Es preguntava la ciutadania abans de conéixer la iniciativa dels tres consistoris de l’Horta Sud, de traslladar-los gratuïtament fins a la Ciutat de les Arts. Així ho explicava este matí Ana Ariza, veïna d’Albal de 60 anys que molt contenta pel fet de rebre la vacuna, ha agraït el gest dels Ajuntaments. Ariza es va assabentar pel bàndol municipal que Albal anava a a facilitar el trasllat fins a València. L’alcalde, s’ha compromés amb els veïns i veïnes, a continuar prestant aquest servei per a rebre la segona dosi.