L’històric conserge del col·legi Sant Blas d’Albal, Salvador Palomares, es jubila després 43 anys prestant els seus serveis en el centre més antic de la localitat

Dilluns 5 juliol 2021 | Educació, Municipi

Amb una festa d’agraïment, carregada d’emotivitat, així va voler acomiadar-se Salvador Palomares “El xocolate” del centre escolar al qual ha dedicat 43 anys de la seua vida, com a conserge del col·legi Sant Blas d’Albal.

Divendres passat, l’històric bidell del centre més antic de la localitat va organitzar una trobada al qual no va faltar la corporació, encapçalada per l’alcalde Ramón Marí i la regidora d’Educació Melani Jiménez. L’acte també va estar abrigallat pels seus familiars més pròxims, una àmplia representació de la comunitat educativa de l’escola amb la directora Mireya Villena i la presidenta de l’AMPA, Rosa Sanchis, al capdavant. També van estar, els seus amics íntims, companys i companyes de treball de l’escola i del consistori.

Per al protagonista el comiat té lloc en un moment agredolç de la seua vida, assegura anar-se content i satisfet, “pel treball realitzat, per les persones que he pogut conéixer i ajudar, així com per tots els moments bons que m’emporte”. Encara que posa un però, Salvador ha hagut de fer front enguany a una dels comiats més difícils de la seua vida, l’adeu a la seua dona que va morir víctima de la COVID-19.

“Hem viscut moments molt difícils en la meua família, però estava previst fer este acte quan arribara la meua jubilació i per això hem decidit celebrar-la”.

En el seu adeu va recordar el seu primer dia en el col·legi Sant Blai, va ser un 1 de juliol de 1978, “vaig agafar una granera i vaig començar a agranar el pati del centre i netejar les zones verdes”. Salvador assegura haver cuidat el centre, “com si fora la meua pròpia casa i és que gràcies a este treball he pogut portar avant a la meua família a la qual em dedicaré ara plenament”, va concloure.