L’Escola Municipal de Teatre d’Albal ha iniciat nova temporada amb quasi 70 alumnes

Dimarts 3 novembre 2020 | Cultura

La cultura no es resisteix tot i la pandèmia. Bona mostra d’això la trobem a l’Escola Municipal de Teatre d’Albal que va començar temporada, passat octubre, amb uns 70 alumnes. El municipi té el luxe de comptar al capdavant de l’entitat amb l’actriu valenciana, Amparo Oltra, moltes vegades guardonada per la seua trajectòria teatral i a més a més és coneguda per formar part de l’equip actoral de la sèrie ‘L’Alqueria Blanca’ que, molt prompte, tornarà a emetre’s en À Punt.

L’Escola Municipal de Teatre d’Albal va començar a l’octubre, una nova temporada dedicada a la dramatúrgia. Malgrat l’atípica situació que vivim actualment, Albal ha demostrat la seua gran passió pel teatre, ja que en esta nova etapa, l’Escola de Teatre ha pogut completar pràcticament tots els cinc grups que compten amb alumnat des dels 4 anys. Així ho ha confirmat esta setmana la directora a l’alcalde Ramón Marí, en la trobada que han mantingut a l’Ajuntament per a la firma del contracte de la prestació del servei. Serà per dos anys, amb pròrroga d’altres 365 dies, amb un pressupost de licitació de 47.674 euros.

A l’inici de curs, Amparo Oltra explicava als pares, mares i l’alumnat sobre el protocol que segueix l’Escola Municipal de Teatre per a previndre la propagació de la COVID-19. Un any on la distància de seguretat, la higiene de mans i l’ús obligatori de màscara també pujaran a l’escenari.