L’Escola Municipal d’Adults ha iniciat hui el curs amb 260 estudiants

Dilluns 20 setembre 2021 | Educació

El nou curs escolar de l’Escola Municipal d’Adults d’Albal (EPA) ha començat este matí per a 260 alumnes i alumnes. Com cada any, l’inici ha estat presidit per l’alcalde Ramón Marí, en companyia del director del centre, Jordi Llácer, i la regidora d’Educació, Melani Jiménez, que han donat la benvinguda als estudiants i els han animat a afrontar esta nova etapa amb èxit. La matrícula romandrà oberta mentre continuen havent-hi places disponibles.

Este nou curs, el número 37 des que l’escola obrira les seues portes, continuarà atenent les mesures anticovid vigents. Tal com destacava el primer edil este matí, és el segon centre d’adults més gran de la província, amb un pressupost anual municipal d’uns quasi 300.000 euros”. Al costat del director, altres set professors i professores conformen l’equip educatiu de l’escola d’Albal.

Les classes s’inicien amb una àmplia oferta, des d’alfabetització fins a graduat en ESO, idiomes com a castellà, valencià i anglés, també prepara per a l’accés a cicles formatius, grau mitjà, superior i per a l’accés a la Universitat. També s’ofereixen cursos dedicats a la informàtica, fotografia o manualitats. En l’EPA també es pot aconseguir el certificat de competències clau de la Generalitat. “La constància serà la base per a la superació del curs”, garantia hui el director.