Lectura del Manifest pel Dia de la Dona 8M

Divendres 6 març 2020 | Social

Albal ha celebrat l’acte central de la Setmana Internacional de Dona les activitats de la qual es van iniciar dilluns passat. La porta de l’Ajuntament ha acollit la lectura del manifest pel Dia de la Dona que ha estat a càrrec de la regidora d’Igualtat Melani Jiménez i que portava per lema “La igualtat és a les teues mans”.

Ha estat presidida per l’alcalde Ramón Marí i membres de la corporació ha sigut secundada per desenes de veïns i veïnes que s’han sumat a la jornada reivindicativa pels drets efectius i la igualtat de les dones. Les alumnes de l’Escola d’Adults de Catarroja al costat del ‘Col·lectiu per la Sororitat’ d’Albal han interpretat una obra que ha recordat fets històrics, posant en escena passatges com la consecució del sufragi universal o relacionat amb les marxes per les millores laborals i salarials.

A les persones assistents se’ls ha obsequiat unes ulleres de sol per donar visibilitat a les reivindicacions feministes. Este diumenge l’Ajuntament posarà un autobús gratuït per a traslladar als veïns i veïnes a la manifestació del 8M a València.