L’Associació de Jubilats d’Albal celebra la seua Assemblea Anual

Dijous 3 març 2022 | Ajuntament, Municipi

Este passat dilluns, el bar de la Casa de Cultura va acollir la celebració de l’Assemblea General de l’Associació de Jubilats d’Albal, que reprén la seua activitat després de més de 730 dies des que es decretara l’estat d’alarma.

L’alcalde d’Albal Ramón Marí, al costat de la regidora de Serveis Socials Lola Martínez, va informar del retorn de l’activitat normal al centre i va anunciar alguns dels projectes en els quals es treballa des de l’àrea que dirigeix l’edil Lola Martínez, com és; la posada en marxa del voluntariat per a majors, el desenvolupament de tallers d’alfabetització digital o la represa de les vesprades de ball per als caps de setmana.

En la trobada, la gestora que presideix Ramón Marí i on compta amb el suport tècnic d’Eugeni Martínez i Maties Cuesta Ramon també va servir per a informar els socis i sòcies de l’estat dels comptes i va tornar a obrir la porta a la presidència. No es va presentar cap candidatura pel que l’associació seguirà regida per la gestora actual. L’acte va començar guardant un minut de silenci, en memòria de totes les persones majors mortes.