L’alumnat de sisè del Juan Esteve coneix el seu Ajuntament de la mà de l’alcalde

Dijous 28 octubre 2021 | Educació

Més de 50 xiquets i xiquetes del col·legi Juan Esteve d’Albal han visitat este matí l’Ajuntament acompanyats de les seues tutores. L’alumnat del centre cursa a través d’unitats didàctiques dissenyades pel professorat i on l’estudi de l’àmbit local té molta importància, tal com ha explicat hui una de les mestres, Susana Alfonso.
Una de les matèries és conéixer la Constitució Espanyola i amb ella, el funcionament de les administracions locals, els Ajuntaments. És per això que la classe pràctica s’ha traslladat hui al consistori on han estat rebuts per l’alcalde d’Albal Ramón Marí, la regidora d’Educació Melani Jiménez i l’edil d’Esports Tino Moreno. El President de l’Executiu ha explicat amb detall l’organització del consistori i els serveis que es presten i ha hagut de respondre a les curiositats de les i els estudiants.
Susana Alfonso ha valorat de manera molt positiva la trobada, perquè segons explicava “els menuts han pogut preguntar sense filtre a l’alcalde”. La classe tindrà la seua continuïtat amb una segona visita a les instal·lacions de Radio Sol Albal 93.7 FM per aprofundir en l’ àmbit comunicatiu de l’ Ajuntament d’Albal.