L’alumnat de 2n de Batxillerat de l’IES Albal torna a les classes presencials

Dijous 8 octubre 2020 | Educació

La voluntat i implicació tant de l’Ajuntament com de la direcció del centre de secundària han possibilitat que, des del pròxim dimarts 13 d’octubre, l’alumnat de 2n de Batxillerat puga acudir al complet a les aules, eliminant així la mesura d’assistència semipresencial, imposada des de l’inici del curs.

A causa del volum d’estudiants en cada classe i seguint les indicacions de la Conselleria d’Educació i Sanitat pel protocol de prevenció contra la COVID-19, l’IES Albal es va veure obligat a implementar esta mesura, per a assegurar la distància de seguretat entre els joves.

No obstant això, esta setmana el centre d’ensenyament secundària ha dut a terme la modificació d’algunes aules, permetent la realització de les classes en espais més amplis que permetran respectar la distància de seguretat d’1’5 metres.

La directora del centre, Cristina Peris, ha agraït l’ajuda municipal del consistori que ha fet possible la reubicació de tot el mobiliari perquè “la presencialitat siga un fet i que resolga esta demanda de part de la comunitat educativa del centre afectada”.