L’albalenca Marisa Rico Orero s’embarca en una nova experiència acadèmica: el projecte Vuelta al Mundo

Dijous 21 juliol 2022 | Educació

L’any passat, la jove Marisa Rico Orero ja va ser notícia en els mitjans de comunicació valencians després de rebre la Beca Europa a l’excel·lència acadèmica.
Dedicada des de la seua infància a la seua formació acadèmica, amb gran dedicació a l’aprenentatge i l’adquisició de coneixements amb gran projecció social, l’albalenca va ser una de les beneficiàries d’este important reconeixement que li va oferir la possibilitat de visitar les universitats més prestigioses d’Europa.
Un any més tard, Marisa està a punt d’endinsar-se en una nova experiència que la portarà a conéixer diversos punts d’Espanya i Portugal en commemoració del cinqué centenari de la primera volta al món realitzada per Fernando de Magallanes i Juan Sebastián Elcano.
Es tracta del projecte Vuelta al Mundo (VaM) impulsat per experts i universitats amb àmplia experiència en activitats similars al costat de la col·laboració de diverses institucions com la Universitat Autònoma de Madrid i que ha reunit a més de 30 joves com Marisa —qui representarà a la Comunitat Valenciana en esta peripècia.
El dijous 21 de juliol s’inicia la primera edició d’esta iniciativa, que passarà per ciutats com Madrid, Valladolid, Sant Sebastià, Porto o Saborosa fins al 12 d’agost. Un total de 21 dies de viatge amb el qual es pretén que els joves apliquen gràcies a esta aventura ‘la cultura, solidaritat i l’equilibri natural com una llavor per al seu desenvolupament professional’.